top of page
meeting-2284501_1920.jpg

TEAMENS

Samen ontdekken en creëren

Wij bieden mogelijkheden om van de gemeente afhankelijke Hagenaars in beweging te krijgen. Daarnaast begeleiden wij mensen naar duurzaam werk met perspectief bij sociaal betrokken werkgevers; dit doen we in een locatie die voelt als een vertrouwde ontmoetingsplek, een stimulerende ontwikkelingsplek waar creatieve begeleiding en ook ontwikkeltrajecten worden geboden. We verhogen de zichtbaarheid van onze doelgroep en helpen ze op basis van wie ze zijn begeleiden naar duurzaam werk, niet op basis van een CV.

Schedule a Session
Teamens: Service
friendship-2366955_1920.jpg

MENSGERICHTE AANPAK IN DE ARBEIDSMARKT

Niemand een begrijpt een bijstander zo goed als een bijstander

Teamens: Services
diego-ph-254975.jpg

PERSOONLIJK ONTWIKKELING VOOR LANGDURIG WERKZOEKENDEN

Dit doen wij door 3 onderdelen te onderscheiden in een groter proces, en door deze ook met elkaar te verbinden. We hebben een passend programma ontwikkeld vanuit onze eigen ervaringen en behoeften als bijstander. 

daria-shevtsova-57340.jpg

BEOORDELINGSPROGRAMMA VOOR WERKGEVERS

Via unieke werkvormen (zoals rollenspellen, casussen, opdrachten etc.) selecteren wij de kandidaten die het beste aansluiten bij jouw bedrijf en de functie.
Er wordt niet alleen op basis van het CV een verbinding gemaakt, maar op basis van diepere waarden zoals wie de kandidaten echt zijn, wat hun beweegt en wat belangrijk voor ze is

african-3402716_1920.jpg

CURSUS IDENTITEIT EN DIVERSITEIT

Als bedrijf is het o.a. essentieel om te weten wie je bent als werkgever, welke kernwaarden je hanteert en waar de organisatie voor staat. Niet alleen voor de organisatie zelf, maar ook om geschikt personeel aan te trekken die aansluiten bij de organisatie.

Te maken met verschillende culturen binnen je organisatie? Verschillende culturen binnen je organisatie betekent verschillende perspectieven en dus een sterke toename van creativiteit. 

bottom of page