top of page

QLIP & QLAAR

praktische marketing & communicatie

Qlip & Qlaar is een collectief van creatieve ondernemers die praktische en onderscheidende online marketing en marketing ontwikkelen. Laagdrempelige ontzorgingsconcepten voor websites, social media en  heldere communicatie voor verenigingen, stichtingen en events.

suit-673697_1920.jpg
Qlip & Qlaar: Service

WAT BIEDEN WIJ?

creativiteit die het verschil maakt

WEBSITES

Creatieve en betaalbare websites, webshops en blogpagina's. Tevens standaard websites en onepagers voor evenementen. Betaalbaar en gemakkelijk te onderhouden.

SEO EN SEA

Dit is de beschrijving van de dienst. Gebruik deze ruimte om meer informatie te geven over wat de dienst inhoudt, over de voordelen voor gebruikers en andere belangrijke informatie. Heb je veel te vertellen? Maak van dit onderdeel gemakkelijk een volledige pagina door op 'Maak een pagina van dit item aan' te klikken in het menu.

SOCIAL MEDIA

Praktische inzet en opzet van social media kanalen voor uw organisatie. Wij adviseren, organiseren en onderhouden uw social media kanalen, ontwikkelen, vinden en plaatsen content en bouwen zo aan een actieve community van klanten.

ONLINE MARKETING VOOR RETAIL EN HORECA

Wij dragen retail en klein MKB een warm hart toe en dat maakt dat we graag werken voor retailers, mkb-ers en zzp-ers. Wij begrijpen als geen ander dat tijd schaars is en budgetten beperkt. Hiervoor hebben we een heldere en praktische dienstverlening ontwikkeld gericht op continuiteit, resultaat en betaalbaarheid. Van winkelstraten tot weekmarkten, van makelaars tot coaches altijd een passende communicatie.

VORMGEVING

Aansprekende creaties van huisstijlen, logo's flyers en andere communicatiemiddelen. Betaalbaar en creatief waarbij we ontzorgen, adviseren en ontwikkelen en begeleidien.

EVENT MARKETING

Actiegerichte communicatie bij events. Van een event website tot de inzet van social media voor, tijdens en na het evenement. Flyers en overig communicatie materiaal. Door een breed pallet pallet aan vormgevers, webontwikkelaars en socialmedia spcialisten kunnen we volledig ontzorgen.

ONLINE MARKETING VOOR SOCIAAL MAATSCHAPPELIJKE INSTELLINGEN

Wij hebben een brede ervaring met de communicatie voor verenigingen en stichtingen. Hierbij ontwikkelen wij een complete communicatielijn voor de doelgroep.

Gevestigd: 
Spaarneplein 2
2515 VK  Den Haag
06-53672332

Qlip & Qlaar: Services
bottom of page