top of page
phil-coffman-161251.jpg

FACILITATING COMPANY

Haal meer uit de kracht van teams en samenwerken

Zelfstandige ondernemers die geloven in de kracht van samenwerken en een passie delen in: ‘’mensen en organisaties helpen te excelleren door de kracht van samenwerking te benutten en te ontwikkelen’’.  


Elke ondernemer binnen Facilitating Company brengt zijn unieke en onderscheidende talenten in om samen te groeien en te ondernemen. Hierbij helpen we elkaar, vullen we elkaar aan en leren we maximaal van elkaar. Vanuit dit gedeeld ondernemerschap helpen we onze klanten met een transformatie naar een organisatie waar ‘’samenwerken’’ in het DNA verankerd wordt. Het streven hiervan is het optimaal benutten van het potentieel van de organisatie, de teams en de mensen.


Wij geloven er namelijk in dat de meest toekomstbestendige organisaties in staat zijn, om:

  • De mensen in de organisatie zodanig te laten samenwerken waardoor ze het beste uit zichzelf halen;

  •  Een win-win samenwerking tot stand te brengen met hun klanten;

  • In een vruchtbare verbinding te staan met voor hen relevante stake-holders (bijvoorbeeld: burgers, leveranciers, partners, overheid, belangenorganisaties, etcetera).


Deze transformatie vraagt er om de mensen te zien en te behandelen als de belangrijkste en meest onderscheidende asset van de organisatie.

Wij een goed gezelschap en zorgen we voor een geweldig resultaat!

Facilitating Company: Services
val-vesa-624638-unsplash.jpg

WAT DOEN WIJ

Good company Great results

Hieronder een beknopte beschrijving van de activiteiten van de Facilitating Company.

Facilitating Company: Functies
BS150974.jpg

TEAMS EN SAMENWERKING

Het vermogen tot samenwerken van mensen, teams en organisaties heeft te maken met gedrag, communicatie, vaardigheden, cultuur, technologie, visie en organisatie. Al deze aspecten grijpen op elkaar in. Wij hebben adviseurs, trainers, facilitators en coaches in huis die u kunnen helpen met het tot stand brengen van de gewenste samenwerking voor uw specifieke situatie.
Onze kracht zit in het bij elkaar brengen van mensen, dialoog tot stand brengen en teams in beweging krijgen voor het realiseren van concrete resultaten. Dat doen wij door middel van coaching, advies en innovatieve en actieve workshops. 

Verandering

VERANDERINGSVRAAGSTUKKEN

Veranderende tijden en omstandigheden vragen om nieuwe inzichten en nieuwe wijze van organiseren. Met onze diversiteit aan trainers en consultants zijn wij in staat om een holistische aanpak te ontwikkelen. Van nieuwe strategieen, positioneringsvraagstukken tot slim samenwerken en andere management vraagstukken. Geen uitdaging is ons te dol en we gaan graag samen met uw organisatie aan de slag om in praktische stappen uw organisatie wendbaar te maken.

Conference Event

EVENTS

Facilitating Company heeft een brede ervaring met het ontwikkelen en begeleiden van aansprekende interactieve werkvormen voor evenementen en bijeenkomsten. Van netwerkspellen tot inzet van digitale versnellingstafels of het faciliteren van interactieve workshops, we kunnen het allemaal. Met een breed en ervaren netwerk van specialisten zijn we in staat uw evenement duurzaam een succes te maken.

workshop-745017_1920.jpg

WORKSHOPS

Bij de facilitating company hebben we een breed pallet aan workshops op het gebied van leiderschap, persoonlijke- en teamontwikkeling. Maar ook inhoudelijke trainingen op het gebied van excellent faciliteren, communicatievaardigheden, digitale vaardigheden en online learning. Maar ook grotere vraagstukken als hoe organiseer je een effectieve bijeenkomsten en events of participatie bijeenkomsten.

bottom of page