top of page
Press Coverage

NIEUWS EN TIPS

Nieuws and Tips: News and Tips
P1000269.JPG

FC NETWERK CAFÉ NOVEMBER 2018 GROOT SUCCES

download (1).jpg

“NIETS IN DE NATUUR GROEIT VOOR EEUWIG. WAT IS HET DAN TOCH DAT MENSEN DOET GELOVEN DAT ONZE ECONOMIE EEUWIG KAN BLIJVEN GROEIEN?”

24 december 2018

De Engelse econoom Kate Raworth, die door The Guardian ‘de Keynes van de 21ste eeuw’ wordt genoemd, beschrijft in haar bestseller ‘Donut economie’ hoe het mainstream economisch denken ons op een dwaalspoor heeft gezet. Mischa Verheijden sprak met haar in Brussel over hoe de Britse ons weer op het goede pad wil zetten.

1 november 2018

Op 1 november j.l. organiseerden we ons netwerkcafé. Dat vond plaats in de Skybar van the Penthouse op de 42e etage in Den Haag. Ons thema uitzoomen behoefde op deze plek nauwelijks uitleg. In een geanimeerde setting met een hapje en een drankje werden veel contacten gelegd en bijgepraat. Waar ben je persoonlijk mee bezig en waar ben je zakelijk actief mee en hoe kunnen we elkaar daar in helpen en versterken. Een fijn gezelschap van klanten, collega’s en collega coaches en trainers maakten de avond rond. In januari 2019 zullen we ons volgende café organiseren van dit jaar in de omgeving van Utrecht. Save the date!

bottom of page