top of page
SPNDL Home Page.jpg

COÖPERATIE SPNDL

Blijf relevant voor ondernemers

Ondernemers, de drijvende kracht

Ze zijn het bedrijf zelf. Ze zijn de drijvende kracht achter onze economie. Het zijn de mensen waar de ogen van gaan glinsteren als het gaat om innovatie, de markt opgaan, de wereld ingaan en samenwerking. Het zijn de bedenkers, doeners, verbinders en makers in onze samenleving. 

Ondernemers, zó raak je ze!

Daar we zelf ondernemers zijn, weten we als geen ander wat een ondernemer beweegt. Alle SPNDL partners faciliteren vernieuwingsgerichte ondernemers in hun zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Met elkaar bieden we een inhoudelijk interessant programma voor jouw doelgroep.

Van hoe dan, naar doe dan!

Zo realiseren we met jou een innovatieve versnelling en helpen we je relevant te blijven voor ondernemers. Samen zetten we inspiratie om in experimenteren, testen, DOEN. Van hoe dan, naar doe dan!

Schedule a Session
Coöperatie SPNDL: Service
MM_SPNDL-02.jpg

WAT DOEN WIJ

Hoe blijft jouw organisatie relevant voor ondernemers

1 // kennismaking

Jij en jouw organisatie zijn uniek. Met een eigen koers, cultuur, propositie en doelgroep. Graag peilen we daarom met jou tijdens een vrijblijvende intake de exacte behoeften en uitdagingen van jouw organisatie.

2 // SPNDL Sparring Sessie

Een logische vervolgstap is, op basis van vastgestelde behoeften, een sparring sessie te organiseren met de voor jou relevante SPNDL-partners om tafel. Tijdens deze 3 uur durende interactieve sessie staan jouw uitdaging(en) en behoeften centraal.


Om jou en jouw organisatie beter te leren kennen, bieden we je graag een gratis SPNDL sparring sessie aan. Klik op de button om deze aan te vragen.

3 // creëren lab-omgeving

Als de uitkomsten van de sparring sessie jou geÏnspireerd hebben en er voldoende draagvlak is, kunnen we overgaan tot het maken van een projectplan en begroting voor het creëren van een lab-omgeving binnen jouw organisatie. Binnen deze omgeving, en altijd in samenwerking met jou en jouw medewerkers, gaan we experimenteren, testen en stapsgewijs leren en implementeren met elkaar. Dat doen we volgens de ‘lean’-methode. Zo testen en verbeteren we oplossingen met de voor jou relevante markt. Van inspiratie naar aan de slag-sessies. Van hoe dan, naar doe dan.

4 // overdracht

Het mooiste moment is uiteraard wanneer we gezamenlijk de nieuwe oplossing met succes geïmplementeerd hebben en deze onderdeel is geworden van jouw totale organisatie en waardepropositie. Hiermee is, na een professionele overdracht, ook onze SPNDL-missie volbracht: de vertaalslag met jou maken van inspiratie naar een innovatieve dagelijkse praktijk voor jouw ondernemersdoelgroep!

Coöperatie SPNDL: About
bottom of page