top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

New World Campus

Leerweg Leiderschap

De leergang ‘Coachend Leiderschap voor krachtig samenwerken’ is bestemd voor professionals die teams en mensen aansturen maar weinig gerichte opleiding hebben genoten in het vak leidinggeven. Je ervaart in je (nieuwe) leidinggevende rol dat het best lastig is mensen goed te laten samenwerken.

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

New World Campus, Spaarneplein 2, 2515 VK Den Haag, Nederland

Over het evenement

De leergang ‘Coachend Leiderschap voor krachtig samenwerken’ is bestemd voor professionals die teams en mensen aansturen maar weinig gerichte opleiding hebben genoten in het vak leidinggeven.

Je ervaart in je (nieuwe) leidinggevende rol dat het best lastig is mensen goed te laten samenwerken. Veel van de problemen in je team of afdeling komen op jouw bord terecht en je hebt het gevoel dat je vaak een scheidsrechter moet zijn tussen mensen. Vanuit je inhoudelijke kennis moet je ook veel bijspringen om te zorgen dat de zaken goed blijven lopen. Je wil dat de mensen zelfstandig kunnen werken, met elkaar samenwerken en de problemen die ontstaan ook samen oplossen. Hoe krijg je vakvolwassen teamspelers? Wat vraagt dat van jouw leiderschap?

Herken je deze uitdaging? Dan ben je er aan toe om je leiderschap om te buigen van ‘’sturen op inhoud en targets’’ naar ‘’sturen op mensen en samenwerking’’.

De inzet van je kennis en het toepassen van tools (zoals Scrum, Lean, Projectmatig werken) dragen bij aan het samenwerken maar maken niet het verschil in het ontwikkelen van krachtige en effectieve teams.

Het succes van je leiderschap wordt grotendeels bepaald door je vermogen om:

• professionals te coachen en te ontwikkelen tot krachtige teamspelers;

• professionals te leren samenwerken aan een gemeenschappelijk doel of resultaat;

• professionals in hun kracht te zetten en te inspireren tot persoonlijke groei;

• je team te laten samenwerken met andere teams, afdelingen en klanten.

De leergang wordt verzorgd door ervaren trainers van Facilitating Company. Zij hebben ruime ervaring met het helpen van het leiderschap in organisaties en teams mensen beter te laten samenwerken.

De leergang ‘Coachend Leiderschap voor krachtig samenwerken’ betreft 7 dynamische en praktijkgerichte leiderschap trainingen in een periode van 7 maanden.

Deel dit evenement

bottom of page